Credite pentru stundenţi

Studenţii participanţi în programul Work and Travel au acum liber pentru creditul special BRD. Valoarea creditului este între 250 USD şi 3 000 USD

„Creditul poate fi accesat de studenţii rezidenţi (inclusiv masteranzii şi doctoranzii), înscrişi la cursuri la zi, într-o instituţie de învăţământ superior acreditată sau în curs de acreditare de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării, care îndeplinesc cumulativ condiţiile de vârstă, între 18 şi 29 ani, vor avea statutul de student şi în momentul încheierii programului, au fost acceptaţi la programul Work and Travel prin ZIP TRAVEL, agenţie parteneră BRD şi au o ofertă de muncă fermă din partea unui angajator american prin ZIP TRAVEL, agenţie cu care BRD a încheiat un Acord de parteneriat”, declară Lorincz Szell, director DJT Hunedoara.
Perioada de creditare este pe o perioadă maximă de 10 luni. Clientul beneficiază de o perioadă de graţie de maxim 9 luni, care este inclusă în perioada de creditare. Perioada de graţie începe în momentul punerii la dispoziţie a primei sume din credit; aceasta corespunde perioadei de derulare a programului Work and Travel şi se stabileşte împreună cu clientul în funcţie de momentul contractării creditului şi momentul întoarcerii din SUA, astfel incat intre sfarsitului perioadei de gratie si momentul scadentei sa nu ramana un interval mai mare de 30 zile.

Ina Jurcone



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !