Creşte alocaţia pentru copii

4Comentarii
ORADEA – Guvernul a aprobat şedinţa din data de 10 ianuarie 2007 indexarea sau majorarea limitelor de venituri până la care se acordă unele drepturi şi cuantumurile unor prestaţii sociale, cu indicele de creştere a preţurilor prognozat pentru anul 2007.

„Modificarea cuantumurilor la prestaţiile sociale plătite din bugetul de stat prin bugetul alocat Ministerului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei, reprezentă o majorare de 4,5 %”, ne-a informat Simona Vesa, director executiv la Direcţia de Muncă Solidaritate Socială şi Familie (DMSSF) Bihor. Noile cuantumuri se acordă începând cu data de 1 ianuarie 2007

Cuantumuri

Astfel, alocaţia familială complementară pentru familia cu un copil s-a majorat de la 34 la 36 lei;  pentru familia cu doi copii de la 40 la 42  lei; pentru familia cu trei copii de la 45 la 47  lei şi pentru familia cu patru sau mai mulţi copii de la 50 la 52  lei. Cuantumul alocaţiei de susţinere pentru familia monoparentală s-a majorat de asemenea. Familia cu un copil va primi 52 de lei, cea cu doi copii –62 de lei, cea cu trei copii – 70 de leişi cea cu patru sau mai mulţi copii 79 de lei.

„Alocaţia de stat pentru copiii în vârstă de până la doi respectiv trei ani este de 200 de lei, începând cu 1 ianuarie 2007. Cuantumul alocaţiei pentru nou născuţi a crescut şi ea de la 195 la 204 lei”, a declarat Simona Vesa. Alocaţia pentru copii creşte cu un leu, de la 24 la 25 de lei.

Dan Birta4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor