Crina Dobocan, propusă la Premiul pentru jurnalism

De Cristina Ghilea
Crina Dobocan, o nouă nominalizare
Crina Dobocan, o nouă nominalizare
Colega noastră Crina Dobocan a fost nominalizată pentru a doua oară consecutiv la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială.

O nouă nominalizare pentru colega noastră Crina Dobocan, redactor responsabil de domeniile Învăţământ/Justiţie/Social/Religie în redacţia noastră. Crina este printre nominalizaţii la categoria „Personalităţi care susţin Asistenţa Socială – Premiul pentru jurnalism” la ediţia a V-a a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială. Evenimentul este organizat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR).

Între 19 – 26 februarie, toţi nominalizaţii la acest eveniment naţional important în asistenţa socială pot fi votaţi online la următorul link: http://poll.cnasr.ro/

O felicităm pe Crina, iar pe dumneavoastră vă invităm să o susţineţi acordându-i votul accesând: http://poll.cnasr.ro/ – Categoria „Personalităţi care susţin Asistenţa Socială – Premiul pentru jurnalism” (Dobocan Crina – Bihor Online).

Mulţumim organizatorilor pentru încrederea acordată redacţiei bihon.ro şi doamnei Claudia Torje – preşedintele filialei locale a CNASR, pentru nominalizare.

Recompense

Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali, dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

„Prin acest eveniment, încercăm să recompensăm şi să punem în valoare asistenții sociali care au contribuit în 2017 la rezolvarea problemelor sociale. Totodată, CNASR recunoaște contribuția celor care au participat la dezvoltarea asistenței sociale și au promovat profesia de asistent social în anul 2017”, a spus Doru Buzducea, preşedintele CNASR.

În seara de 20 martie, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială deschide cortina celei de-a V-a ediții în inima Bucureștiului, la Ateneul Român, în întâmpinarea a 800 de zâmbete și priviri nerăbdătoare.

„Asistenții sociali sunt în mijlocul celor mai grave și mai complexe probleme cu care se confruntă societatea – sărăcie, boli mintale, rasism, discriminare, protecția drepturilor copilului, familiei și comunității, încercând să găsească soluții pozitive”, a arătat Claudia Torje, preşedinta sucursalei Bihor a CNASR.

Judeţul Bihor are ca nominalizaţi la această gală asistenţi sociali, un jurnalist care a susţinut şi promovat sectorul social, instituţii de asistenţă socială, politicieni şi promotori ai formării în asistenţa socială. Pentru mai multe informaţii despre Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, vă invităm să accesaţi site-ul gala.cnasr.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !