Crişana Eurofashion, ediţia a III-a

Crişana Eurofashion, ediţia a III-a
ORADEA – Produse de calitate, fabricate de companii autohtone, la preţuri de întreprindere. Aceasta pare a fi cheia succesului târgului Crişana Eurofashion, revenit în Bihor, pentru a treia ediţie din acest an.

După ce primele două ediţii s-au desfăşurat în Oradea, la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, organizatorii au ales ca locaţie hotelul Padiş din Băile Felix. Cumpărătorii vor avea timp până duminică seara pentru a alege dintr-o gamă largă de produse.

Felixul, alternativă
„Competiţiile sportive ocupă tot programul Sălii Sporturilor, astfel încât am ales cea mai bună alternativă, având în vedere că în urmă cu trei ani am organizat târgul tot aici”, a spus joi Nicolae Parteni, reprezentantul firmei organizatoare, Media Business Class. Deşi alegerea locaţiei, în afara oraşului, ar fi putut determina un număr mai mic de vizitatori, prima zi de târg a fost un succes. „La ultimul târg ne-au trecut pragul peste 30.000 de vizitatori, pe o suprafaţă de 1.500 mp. Ne aşteptam la un număr mai mic de cumpărători, şi spaţiul expoziţiei fiind inferior, de circa 550 mp”, a precizat Nicolae Parteni.

Cu toate acestea, încă de la primele ore, cumpărătorii, fie ei bihoreni sau turişti veniţi în Băi la tratament, au dat buzna la shopping. „Mi-am cumpărat o bluză, dar voi veni şi mâine să mai văd ce apare”, a spus Eugenia Domneciu, o doamnă din Sibiu, încântată de raportul calitate – preţ.

Marfa supusă vânzării este variată, de la articole de piele şi blană, încălţăminte din piele şi confecţii textile, până la covoare şi perne. Bocanci de iarnă, din piele, cu 140 de lei, deux-pieces pentru dame cu 200 de lei, scurte de piele şi blană la 450 de lei, palton elegant pentru dame cu 130 de lei, sunt câteva dintre produsele care atrăgeau joi, prin raportul calitate – preţ.

Claudia Curta

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase