Crişul Repede repopulat cu caraşi

1Comentariu
ORADEA - Prilej de bucurie pentru pescarii orădeni! Crişul Repede a fost repopulat joi, în amonte de Podul Decebal, cu o tonă de caraşi, cu greutatea cuprinsă între o sută şi trei sute de grame pe bucată.
 • Video
 • „Anul acesta Crişul Repede, în zona Oradiei, a mai fost populat în primăvară, iar acum am realizat repopularea de toamnă. Săptămâna viitoare, în funcţie de condiţiile meteo, vom mai repopula bălţile de la Fegernic şi Sântimbreu, care au statut de acvacultură”, spune Gabriel Jurj, secretarul Clubului Pescarilor Sportivi din Oradea.

  Tot în această săptămână au mai fost repopulate cu crap şi amur lacurile de acumulare de la Diosig şi Cristur, exemplarele având o greutate medie de două kilograme.

  „Pescarii orădeni vor trebui să mai aibă puţină răbdare înainte să vină să pescuiască, pentru că timp de zece zile pe tronsonul pe care s-au efectuat repopulările va fi interzis pescuitul. Acuma peştii sunt stresaţi, au fost capturaţi, transportaţi până aici, trebuie să înţeleagă şi ei. Apoi nopi le dorim fir întins până când va interveni perioada de prohibiţie”, mai spune Gabriel Jurj.

  Ovidiu Morcan  1Comentariu

  Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

  inca 1000 caractere ramase

  versiunea HTML a comentariilor