Crişul şi-a premiat performerii

4Comentarii
Bianca Lazăr Fazecaş, alături de directorii DSJ şi CS Crişul, Sorin Buhaş şi Titi Frenţ
Bianca Lazăr Fazecaş, alături de directorii DSJ şi CS Crişul, Sorin Buhaş şi Titi Frenţ
Bianca Lazăr Fazecaş este cea mai bună sportivă a clubului orădean în anul 2009. Imagini   |  Crisul si-a premiat performerii 14.12.2009 II  |  Video: Premiaţi la Crişul Video  |  Video: Sportiva anului  Video

Conducerea CS Crişul şi-a premiat luni performerii sezonului 2009. Tradiţionala festivitate de premiere a avut loc la Arena „Antonio Alexe”, în prezenţa a numeroşi sportivi, conducători de cluburi, antrenori şi oameni de sport. Ceremonia a fost oficiată de directorul general al CS Crişul, Gheorghe Titi Frenţ, care l-a avut ca invitat special pe preşedintele FR Polo, Anatolie Grinţescu.

An rodnic

Anul 2009 a fost unul deosebit de rodnic pentru clubul nostru, chiar dacă este un an de criză. Ne mândrim cu rezultate dintre cele mai bune, obţinute prin truda şi munca sportivilor, antrenorilor şi a tuturor celor angrenaţi în această activitate. În acest an, atleta Bianca Lazăr Fazecaş, care este de fapt cea mai bună sportivă a noastră în 2009, a cucerit prima medalie la un Campionat Mondial din istoria clubului. Aceasta nu a fost însă singura medalie la o competiţie internaţională de mare anvergură obţinută de sportivii noştri în acest an. Aceeaşi Bianca Lazăr Fazecaş a mai câştigat o medalie de bronz şi Festivalul Olimpic al Tineretului European, competiţie denumită Mica Olimpiadă. La rândul său, judoka Ioana Matei a cucerit o medalie de bronz la Campionatul European de junioare. Sunt rezultate care reflectă faptul că la acest club se munceşte cu mare seriozitate”, a declarat directorul Titi Frenţ.

Conducătorul CS Crişul a procedat apoi la premierea efectivă a celor mai buni sportivi ai clubului din sezonul recent încheiat. Performerii au fost recompensaţi cu diplome, cupe, plachete şi premii în bani. Acestea au fost în valoare de 3 până la 10 milioane lei vechi.

Antrenori premiaţi

Nu au fost uitaţi nici antrenorii sportivilor, artizanii din umbră ai performanţelor obţinute de elevii lor. Au fost premiaţi următorii tehnicieni: Livia Méhes, Ella Kovacs, Margareta Keszeg (atletism), Monica Groza, Illes Daniel, Cosmin Goina (înot), Olimpia Ianc, Emil Morar (judo), Mezei Tünde (karate modern), Nicolae Ille, Nyisztor Csaki Alexandru (scrimă), Ciprian Câmpianu, Dorin Sava, Eugen Băjenaru (polo pe apă), Mihai Miklos (box), Nagy Anton (aeromodelism), Szel Alexandru (şah), Vasile Nistor (radioamatorism). Au mai fost premiaţi conducători de cluburi şi oameni de sport. Bianca Lazăr Fazecaş, cea mai bună sportivă a CS Crişul, a ţinut să dedice premiul şi să mulţumească tatălui ei, cel care a îndrumat-o spre acest sport, antrenoarei Livia Méhes, familiei sale şi conducerii clubului.

Gavril Nuţiu

TOPUL CELOR MAI BUNI SPORTIVI AI CS CRIŞUL ÎN ANUL 20094Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor