Criză de medici de expertiză medicală

De Dan Birta
Reactualizat la:
Criză de medici de expertiză medicală
© Carmen Polman
Serviciile de expertiză medicală la nivelul judeţului Bihor vor fi rearondate teritorial.

Potrivit directorului economic al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Bihor, Carmen Polman, de anul viitor, mai precis din luna martie, se va face o rearondare teritorială a serviciilor de expertiză medicală în judeţul Bihor. Astfel, o parte din persoanele cu dizabilităţi care veneau pentru expertiză la Oradea se vor deplasa la Marghita, iar persoanele cu dizabilităţi expertizate la Beiuş se vor deplasa la Oradea.

Această rearondare se explică prin lipsa de personal de specialitate, medicul de la Beiuş intrând în pensie. „Având în vedere că începând cu 01.01.2017, activitatea în cadrul serviciului de expertiza medicală Bihor va fi asigurată de trei medici, se va realiza o nouă arondare teritorială la nivelul cabinetelor de expertiză medicală”, ne-a informat Carmen Polman.

În luna ianuarie şi februarie 2017, activitatea cabinetului de expertiză medicală Beiuş va fi asigurată de către medicul şef al serviciului de expertiză, care se va deplasa în fiecare zi de joi a săptămânii în vederea expertizării pensionarilor de invaliditate. Programările se vor efectua zilnic la cabinetul de expertiză medicală Beiuş, aflat la sediul Casei Locale de Pensii Beiuş. Informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0259/322.289.

Cabinetul de expertiză medicală Marghita va funcţiona începând cu 03.01.2017, într-un nou sediu, la adresa str. Tudor Vladimirescu, nr. 1 (lângă Dispensarul TBC Marghita). Informaţii şi programări la nr. de telefon: 0734.010.610. „Pensionarii de invaliditate care primesc notificări din partea Casei Judeţene de Pensii Bihor sunt rugaţi să se prezinte pentru revizuirea medicală la cabinetul de expertiză medicală comunicat prin cartea poştală”, a precizat Carmen Polman.

În prezent, în judeţul Bihor, 26.852 de persoane trebuie expertizate medical periodic: 4.101 la Beiuş, 3.850 la Marghita şi 18.901 la Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !