Crosul bicicletelor antipoluare

1Comentariu
ORADEA – Duminică s-a încheiat într-un mod deosebit Săptămâna Mobilităţii Europene. manifestarea care a început luni a fost organizată de Agenţia de Protecţie a Mediului(APM) cu sprijinul Primăriei şi al Prefecturii Bihor.

Toţi doritorii au participat ieri la turul oraşului pe biciclete, sau chiar pe role, iar numărul bicicliştilor adunaţi a depăşit 200 înainte de începerea cros-ului. Toţi participanţii au primit veste reflectorizante, insigne tematice şi răcoritoare. „Înainte de pornire, fiecare participant a trebuit să se înscrie pe o listă şi să semneze că se angajeaza la respectarea regulilor de circulaţie pe tot parcursul traseului” declară Felicia Enache, purtătorul de cuvânt al APM.

 

Însoţiţi

 

Bicicliştii nu au parcurs traseul singuri, ci însoţiţi permanet de un echipaj al Serviciului de Poliţie Rutieră şi de o maşină a Salvării. Traseul a durat aproximativ o oră, timp în care bicicliştii participanţi şi-au adus contribuţia la curăţarea şi păstrarea aerului din oraşul nostru. Amintim că aceasta a fost ultima manifestaţie din cadru acestei săptămâni, care a debutat cu un seminar de discuţii pe tema poluării, s-au împărţit pliante în vederea atenţionării cetăţenilor cu privire la această problemă iar copiii din ciclul primar au susţinut un concurs de desene pe asfalt. Scopul acestei săptămâni a fost tragerea unui semnal de alarmă cu privire la poluare, iar cetăţenii au reacţionat pozitiv pe tot parcursul manifestărilor.

 

Simona Albinaru1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor