Crosul Pro Europa in Parcul IC Bratianu

De Gavril Nutiu
Crosul Pro Europa in Parcul IC Bratianu
Tradiţionala competiţie se va desfăşura miercuri, de la ora 17, cu ocazia Zilei Europei.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor organizează miercuri, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Bihor, Crosul Pro Europa, destinat elevilor, sub egida Programului Naţional „Sportul pentru toţi”. Competiţia are loc în Parcul „IC Brătianu”cu începere de la ora 17, startul urmând să se dea diferenţiat pe categorii de vârstă (clasele I-II, III-IV, V-VI, VII-VIII, IX-X şi XI-XII).

Sunt invitaţi să participe elevi de toate clasele, distanţa de alergare variind în funcţie de vârstă, la fete şi băieţi. Pot lua startul sportivi legitimaţi şi nelegitimaţi, pe baza înscrierilor înregistrate la secretariatul concursului. Înscrierile se fac la faţa locului, cu o jumătate de oră înainte de start, pe bază de tabel, cu viza medicală obligatorie, de la medicul de familie sau medicul de şcoală. De remarcat faptul că nu mai este necesară viza eliberată de medicul sportiv, această cerinţă fiind abrogată de Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret. Concurenţii clasaţi pe primele trei locuri la fiecare categorie de concurs vor fi recompensaţi cu diplome, cupe şi medalii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !