CROSUL TOAMNEI ORĂDENE

2Comentarii
ORADEA – Tradiţionala competiţie este organizată de Primăria Oradea, DSJ Bihor şi IŞJ Bihor, cu scopul de a populariza alergarea ca mijloc de menţinere a sănătăţii.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul Zilelor Municpiului Oradea şi se adresează cetăţenilor de toate vârstele. Crosul va avea loc sâmbătă, cu începere de ora 11, în jurul Parcului „IC Brătianu”. Înscrierea concurenţilor se va face cu 30 de minute înaintea startului. Se va concura pe categorii de vârstă, pe distanţe diferite, după cum urmează:

Clasele I-II fete şi băieţi, 800 metri

Clasele III-IV fete, 1.100 metri

Clasele III-IV băieţi şi clasele V-VI fete, 1.300 metri

Clasele V-VI băieţi şi clasele VII-VIII fete, 1.600 metri

Clasele VII-VIII băieţi şi clasele IX-X fete, 2.000 metri

Clasele IX-X băieţi şi clasele XI-XII fete, 2.300 metri

Clasele XI-XII băieţi şi senioare (19-35 ani), 2.500 metri

Seniori (19-35 ani), 3.100 metri

Veterani (peste 36 ani) feminin, 1.600 metri

Veterani masculin (peste 36 ani), 2.000 metri

Concurenţii vor participa la cros pe propria răspundere. Pentru elevi, este obligatoriu să aibă asupra lor carnetul de elev vizat la zi, iar celelalte categorii de concurenţi vor trebui să posede buletinul sau cardul de identitate. Participanţii clasaţi pe primele trei locuri la fiecare categorie de concurs vor fi recompensaţi cu diplome, medalii şi pachete cu dulciuri la clasele I-VIII, respectiv cu diplome, medalii şi premii în numerar la clasele IX-XII, seniori şi veterani.

Gavril Nutiu2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor