CSM, în căutare de sponsori

ORADEA - Clubul Sportiv Municipal se află în faţa unui start de sezon care pare mai dificil ca oricând. Cu bugetul diminuat şi cu o secţie, baschetul, ale cărei echipe sunt în situaţia de „a fi sau a nu fi”, clubul se găseşte practic într-un moment de cumpănă.

Primarul Ilie Bolojan, viceprimarul Gheorghe Carp şi directorul CS Municipal, Petruţ Drăgan, au avut recent o întâlnire cu mai mulţi sponsori dispuşi să susţină financiar clubul orădean. La întâlnire au fost prezenţi conducători sau reprezentanţi ai firmelor SC Leonardo, D&C, Zahărul SA, Proges, Selina, Sapico, Adeplast şi MEDA. „Firmele Leonardo şi D&C sunt decise să-şi continue parteneriatul cu clubul nostru. Leonardo va susţine echipa de polo, iar D&C formaţia de handbal. Noi sperăm ca şi celelalte firme să se alăture susţinătorilor financiari ai clubului. Problema cea mai mare este la secţia de baschet, unde nu s-a decis nici până acum dacă echipele îşi vor continua activitatea sau dacă da, în ce modalitate. Domnul primar şi-a exprimat disponibilitatea de a sprijini sportul orădean şi clubul nostru, în măsura în care echipele contribuie în mod pozitiv la imaginea oraşului. Cu alte cuvinte, ni se cere performanţă şi nicidecum mediocritate”, ne-a declarat directorul Petruţ Drăgan.


Rectificare de buget


Din păcate, diminuarea bugetului clubului este o măsură care pune sub semnul întrebării posibilitatea de a se face performanţă. Referitor la situaţia financiară, Petruţ Drăgan speră că oficialităţile oraşului vor proceda la o rectificare bugetară în sens pozitiv pentru finalul de an. „Noi sperăm că vom beneficia de o rectificare pozitivă de buget, pentru a nu ne trezi la sfârşitul anului că nu mai avem bani să ne continuăm activitatea”, a spus Petruţ Drăgan.
CS Municipal, club înfiinţat în anul 2003, are la ora actuală patru secţii: judo, polo, handbal şi baschet. Cele patru echipe ale clubului, de polo, handbal masculin, baschet feminin şi baschet masculin, se află în primele divizii, CSM Leonardo fiind campioană naţională a ultimelor două ediţii la polo. La judo, sportivii secţiei câştigă anual numeroase titluri şi medalii, atât în întrecerile individuale, cât şi pe echipe.
Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !