CSM în deplasări dificile

Echipele de handbal, respectiv baschet, ale CSM Oradea sustin în acest weekend partide dificile în deplasare. Handbalistii de la CSM Leonardo joaca la Baia Mare cu HC Minaur, un nume de legenda în handbalul românesc.

HC Minaur nu mai este, fara îndoiala, ceea ce a fost odata, dar constituie totusi o formatie mai mult decât redutabila. Baimarenii au avut un start foarte slab de campionat, asteptând acum acest meci pentru a se reabilita. CSM Leonardo vine dupa un esec cu U Armatura Cluj, în meciul sustinut la Satu Mare.

„Vom încerca marea cu degetul, ne vom bate pentru fiecare minge”, a afirmat antrenorul oradenilor, Adrian Stot. Partida HC Minaur – CSM Leonardo va fi condusa de cuplul de arbitri Lupu – Lupsa (Resita).

Baschetbalistii debuteaza sambata în Divizia A, jucând în deplasare cu U Poli Mobitelco Carbochim Cluj-Napoca, ocupanta locului IV în sezonul trecut. CSM Oradea are o misiune mai mult decât dificila, mai ales ca lotul sau este decimat de numeroase accidentari. Antrenorul Kósa Zoltán nu va putea conta pe Iov si Nemanja, indisponibili, iar Veres, Sere si Viciu sunt incomplet refacuti dupa accidentari mai vechi.

Gavril Nutiu