CSM la momentul adevărului

3Comentarii
Bucureşti – CSM Oradea va forţa în aceste zile promovarea în Liga Naţională, la turneul de baraj care se dispută începând de astăzi la Sala „Lucian Grigorescu” din Capitală.

Orădenii debutează azi, de la ora 13, în compania echipei provenite din prima divizie, CSM HCM Bistriţa. În celălalt meci al zilei se vor întâlni, de la ora 15, LPS Piatra Neamţ şi CSM Piteşti, ocupanetel locurilor secunde din seriile A şi B ale Diviziei A.

Decişi să câştige

Lotul handbaliştilor orădeni s-a pregătit cu asiduitate pentru acest turneu, care constituie un veritabil moment al adevărului pentru ei. Unii dintre componenţii lotului (Liberţ, Simeria, Mateaş, Munea, Vlăduţ) au participat şi la barajul de anul trecut, în urma căruia au retrogradat din prima divizie.

Acum, întreaga echipă orădeană este decisă să se bată cu toată ardoarea pentru promovare, pentru a nu repeta rezultatele nefaste de la barajul precedent. „Băieţii sunt foarte montaţi, decişi să câştige, atmosfera în cadrul lotului este bună, optimistă.

Le-am spus băieţilor că trebuie să promoveze, să nu se gândească la nimic altceva decât la victorii în cele trei partide. Meciul de astăzi, cu Bistriţa, este foarte important, echipa învingătoare urmând să ia o opţiune serioasă pentru promovare.

Noi suntem însă conştienţi că nici celelalte două adversare, Piteştiul şi Piatra Neamţ, nu trebuie desconsiderate. Fiecare formaţie îşi are şansa ei. Sperăm să fim noi cei care vom promova”, ne-a declarat antrenorul CSM Oradea, Adrian Rus.

Şi-au studiat adversarii

Tehnicianul orădean se confruntă cu unele probleme de lot. Albu, care a făcut şi el deplasarea la Bucureşti, este indisponibil, fiind suspect de hernie de disc, şi este puţin probabil să joace. Alţi trei jucători, Borodi, Câtu şi Simeria, acuză probleme de sănătate, nefiind recuperaţi sută la sută în urma unor accidentări. Lotul echipei orădene a urmărit şi studiat pe video jocul fiecăreia dintre cele trei adversare, în cadrul unor şedinţe tactice.

Antrenorul Adrian Rus a încercat să determine punctele slabe ale fiecăreia din cele trei echipe pe care urmează să le întâlnească. Arbitrii care vor oficia la turneul de baraj vor fi anunţaţi doar înainte de începerea fiecărei partide.

Gavril Nutiu3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor