CSM şi-a premiat performerii

ORADEA – Conducerea CS Municipal şi-a premiat cei mai buni sportivi din sezonul 2006 în cadrul unei festivităţi care a avut loc la sala mare a Primăriei. La tradiţionala ceremonie au fost prezenţi sportivii şi antrenorii clubului, conducători de unităţi sportive, sponsori şi personalităţi din administraţia şi politica locală.

Un sezon fast
Directorul CS Municipal, Petruţ Drăgan, a prezentat o analiză a rezultatelor şi activităţii celor patru secţii ale clubului în sezonul recent încheiat. „În cei trei ani de existenţă, clubul nostru a crescut asemeni lui Făt-Frumos, cât alţii în cincizeci de ani. Avem patru secţii, judo, polo, handbal şi baschet, ultima cu două echipe, feminină, respectiv masculină. Cu excepţia handbalului, care nu a reuşit să se menţină în prima divizie, toate celelalte secţii şi echipe au avut rezultate foarte bune în anul 2006.

Judoul continuă să rămână secţia cu cele mai bune performanţe, amintind aici în primul rând cele două titluri europene cucerite de Dan Fâşie în acest sezon. Echipa de polo a devenit în 2006 vicecampioană naţională, iar acum se află pe primul loc în clasament, având şanse să cucerească titlul naţional, după o pauză de mai bine de douăzeci de ani. Echipa de baschet masculin a încheiat pe locul VIII primul sezon după promovarea în Divizia A, devenind una din formaţiile redutabile ale campionatului.

Echipa feminină, înglobată recent în structurile noastre, este mult schimbată în bine, având în continuare perspective certe de progres. Echipa de handbal a dezamăgit, nereuşind să se menţină în prima divizie. Totuşi, ea deţine şanse pentru a repromova din nou în Liga Naţională”, a spus Petruţ Drăgan.

Premii şi trofee

Prezidiul festivităţii – alcătuit din primarul Petru Filip, viceprimarul Mihai Groza, inspectorul-şef al IPJ Bihor, Liviu Popa, şi directorul CSM, Petruţ Drăgan – a acordat diplome, premii şi trofee pentru sportivi, antrenori, sponsori, colaboratori şi vip-uri. Suma totală a premiilor acordate a fost de 15.000 RON.
„CS Municipal începe să devină un brand tot mai cunoscut pentru oraşul nostru. Am spus întotdeauna că sportul este unul dintre cei mai buni ambasadori pentru un oraş. Sportivii noştri aduc faimă şi glorie culorilor sportive ale Oradiei”, a afirmat primarul Petru Filip.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase