Csuzi Istvan, director la OTL

Csuzi Istvan, director la OTL
După demiterea, miercuri, a fostului director al OTL, Cornel Lupău, vineri s-a decis înlocuitorul său, în persoana fostului candidat al UDMR la Colegiul de Deputaţi Oradea la alaegerile parlamentare din 30 noiembrie.

„În şedinţa Consiliului Local al municipiului Oradea, de vineri, 19 decembrie, dl Csuzi Istvan a fost numit în funcţia de director general al R.A. OTL şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al regiei.

D-l Csuzi Istvan s-a născut în data de 22 iunie 1960 la Oradea şi a absolvit Facultatea de Inginerie Electronică din cadrul Institutului Politehnic «Traian Vuia», Timişoara, promoţia 1985. Din 1992 şi până în prezent a fost manager general la S.C. Trioda SRL Oradea. Este căsătorit şi are un copil.”, precizează Biroul de Presă al Primăriei Oradea.

Reamintim că ex-directorul Cornel Lupău a fost debarcat de la conducerea regiei de transport local în urma grevei izbucnite marţi şi încheiate miercuri. Până azi, interimatul la OTL l-a asigurat directorul tehnic, Nicolae Popescu.

 

Cristian Horgos


Despăgubiri la abonaţii OTL


Tramvaiele OK, Lupău K.O.

 

Oradea, sărită de pe şine

 

Forumul a fost închis din cauza limbajului inadecvat