“Cu cat a amendat Primaria firma RER?”

“Cu cat a amendat Primaria firma RER?”
“Cu cât a amendat Primăria Oradea firma RER pentru modul defectuos în care a intervenit cu ocazia acţiunilor de deszăpezire?”, este întrebarea pe care i-o adresează Horea Vuşcan primarului Ilie Bolojan.

Vuşcan spune că atitudinea lui Bolojan faţă de RER, din 2008 până azi, a devenit „mult mai blândă”. Vuşcan acuză în continuare monopolul RER în Oradea, arătând, în schimb, că la Cluj Napoca de salubrizare se ocupă două firme.

Vuşcan s-a legat şi de declaraţiile celor din conducerea CET, „cu privire la faptul că sistemul centralizat de încălzire nu a fost proiectat să reziste la temperaturi aşa de scazute cum se înregistrează în aceste zile”. „Ne întrebăm retoric dacă nu cumva CET-ul a fost proiectat să funcţioneze pe timp de vară sau primăvară… Declaraţia conducerii CET vine sa consfiinţească falimentul acestui sistem de încălzire centralizat”, a declarat Vuşcan, amintind că gigacaloria a crescut spectaculos în ultimii ani.

Întâlniri cu asociaţiile

În altă ordine de idei, Vuşcan a început să se întâlnească cu asociaţiile de proprietari. Duminica trecută s-a întâlnit cu cei din Ioşia, iar duminica aceasta se va întâlni cu cei din Rogerius, de la ora 17, la discoteca No Problem. „Am împărţit oraşul în şase zone şi intenţionez să am întâlniri săptămânale cu oamenii. Vreau să-i ascult, să văd care sunt problemele lor şi să le ofer soluţii. Vreau să le expun ideile mele cu privire la lupta împotriva monopolurilor din oraş deţinute de RER, CET, Apă-canal şi firma Selina”, a încheiat liderul Mişcării Verzilor.

Călin Corpaș0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !