Cu Lampa lui Aladin in Stage

Marian Filip, lansare de album în Stage
Marian Filip, lansare de album în Stage
Ultimul cowboy romantic de pe Crişul Repede, Marian Filip îşi lansează în această seară la ora 20,00 Albumul „Lampa lui Aladin ”.

Albumul conţine 13 piese dintre care cinci sunt compoziţii proprii, pe versuri proprii, alte cinci piese sunt adaptări după piesele unor cântăreţi country cunoscuţi, ca Willie Nelson, Mark Knopfler, Norah Jones, dar textele îi aparţin şi trei „cover”-uri.

Muzica e o prelungire a personalităţii lui Marian Filip. În „Lampa lui Aladin”, se intersectează fiorii copilăriei cu trăirile intense ale bărbatului ajuns la maturitate, pe firul unei binecunoscute poveşti în care speranţa este o iluzie ascunsă în „duhul dintr-o lampă”. Fiecare piesă a lui Marian Filip este, de fapt, o poveste, poate chiar o poveste adevărată din ceea ce artistului i-a fost dat să trăiască. Fiecare dintre compoziţiile sale sunt de un lirism aparte, cu treceri de la un palier muzical la altul, reuşite şi în deplină concordanţă cu esenţa versurilor pe care au fost compuse. „Cântă cu mine” „Vis” melodie interpretată în duet cu Alexandrina Chelu, „Prima noapte”, „Cândva, în viitor” sunt doar câteva dintre piesele de un lirism aparte de pe „Lampa lui Aladin ”.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !