Cu paşaportul altora

Cu paşaportul altora
Alţi doi români au încercat să iasă vineri din ţară prezentând la control paşapoartele altor persoane. Ambii români au pus la încercare vigilenţa poliţiştilor de frontieră de la Borş.

Prima s-a prezentat la granita o femeie care s-a legitimat cu un pasaport pe numele Claudia Florentina B. (19 ani). Politistii de frontiera au observat însa cu persoana în cauza nu era una si aceiasi cu cea de fotografia documentului de calatorie.

Astfel, s-a descoperit ca în realitate femeia se numeste Elena Simona B. (23 ani) si este din Bucuresti. Ea a declarat autoritatilor de frontiera ca si-a pierdut pasaportul fapt pentru care l-a furat pe cel al surorii sale.

Cu pasaportul altei persoane a încercat sa iasa din tara si Florin C. (16 ani) din judetul Iasi. Baiatul spune ca a cumparat pasaportul cu care s-a prezentat la granita de la titularul de drept al acestuia cu 300 de euro.

Atât Elena Simona B. cât si baiatul de 16 ani s-au ales cu dosare penale pentru savârsirea infractiunilor de fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Simona Drimbau