Cu tirul în casă

15Comentarii
Cu tirul în casă
SĂLARD - O femeie de 75 de ani din Sălard s-a trezit azi-dimineaţă cu o remorcă plină de bolţari intrată prin perete în casa ei. „Am auzit dintr-o dată o bubuitură puternică şi un cutremur de-am crezut că a-nceput războiul şi o picat o bombă prin acoperiş.”, ne-a spus încă şocată Elisabeta Popa.

„A ajuta-o Dumnezeu. Că era în alt pat, nu în cel în care dormea de obicei. Că s-a crăpat şi zidul dintre camera de la stradă şi cea în care stă. E văduvă şi are patru fete şi un băiat plecaţi care încotro. Nu ştiu cum pot să o ajute, acum în pragul iernii.

Casa nu mai poate fi reparată, ci trebuie demolată şi reconstruită.”, ne-a povestit şi cumnatul ei, care a venit împreună cu sora femeii pentru a-i fi alături.

Remorca doldora de bolţari poro-term s-a desprins în jurul orei 8:00 de capul tractor şi după ce a ras şi un stâlp de pe marginea drumului, a intrat prin peretele casei rămânând suspendată cu roţile din spate în aer.

Sătenii adunaţi la faţa locului ne-au mai zis că n-au mai văzut aşa ceva, majoritatea şoferilor care circulau înspre şi dinspre Marghita oprindu-se pentru a se minuna şi a întreba dacă era cineva în casă în momentul impactului.

Urmează ca ARR şi Poliţia să stabilească exact condiţiile în care desprins remorca de autotractor pentru ca vinovatul să fie obligat la reconstrucţia casei.

Cristian Horgos15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor