Cum a ajuns Gina Pistol în Playboy

Reactualizat la:
8Comentarii
Cum a ajuns Gina Pistol în Playboy
In spatele fiecarei sedinte foto pentru Playboy, orice ‘iepuras’ isi are povestea lui.

Una dintre regulile nescrise ale Playboy spune că, pentru a apărea în celebra publicaţie pentru adulţi, o femeie trebuie să se încadreze într-una dintre următoarele două tipologii: fie să deţină un corp perfect „tunat”, fie să fie o vedetă renumită, pe care majoritatea bărbaţilor ar dori să o „cunoască” mai bine.

De exemplu, în primul număr al revistei – al celei de peste Ocean – Marylin Monroea avea să impresioneze o ţată întreagă, printr-o apariţie memorabilă. Nu prea mulţi ştiu însă că diva nu a apărut în Playboy de bună voie. Adevărul este că fotografiile au fost făcute, pe furiş, de un anume Hugh Hefner – pe atunci cu câteva decenii mai tânăr. S-a iscat un scandal, revista şi-a făcut reclamă şi astfel a devenit ceea ce este astăzi. În ţara noastră, una dintre cele mai superbe apariţii în Playboy este cea e Ginei Pistol. Cu toţii ştim pozele, puţini cunoaştem însă povestea lor…

Ei bine, totul a început într-o iarnă bucureşteană când, pe 9 decembrie 1980, micuţa Ginuţa a venit pe lume, îmbrăcată în acealaşi „costum” care avea să o facă faimoasă ani după. Provenind dintr-o familie cu o situaţie materială nu prea fericită, blondina şi-a pus alternativele în balanţă şi a decis să se dedice muncii.

Astfel, pe atunci necunoscuta Gina Pistol s-a angajat vânzătoare într-un magazin de articole sportive din Capitală. Salariul nu era mare, dar suficient pentru un trai normal. Numai că, într-o frumoasă zi de iarnă a anului 2000, viaţa tinerei de 19 ani avea să se schimbe radical, zeiţa Fortuna zâmbindu-i tentant.

Astfel, fiind remarcată la magazin de unul dintre clienţi, Ginuţa a primit o ofertă interesantă. Persoana respectivă avea anumite cunoştinţe printre oficialii Playboy România, revistă infiinţată cu doar câteva luni în urmă – în noiembrie 1999 mai precis. La început speriată, dar mai apoi conştientă de banii pe care îi poate obţine, blonda a acceptat propunerea şi astfel, în mai 2000 avea să apară pe coperta celebrei reviste, drept „playmate” a lunii respective.

Dar nu numai bani avea să câştige Gina din acest editorial. Ci şi multă faimă. Poate chiar mai multă decât şi-ar fi imaginat. Succesul a venit de la sine. Cooptată în echipa Playboy, tânăra bucureşteancă a mai pozat, de-a lungul timpului, de încă trei ori, rivalizând din acest punct de vedere cu Nicoleta Luciu – cu cinci apariţii. Deşi renunţase de mult la job-ul de vânzătoare, Ginuţa avea să revină în cursul anului trecut la magazin, dar de această dată pe postură de şefă. Un exemplu cât se poate de bun că puţin noroc şi câteva hăinuţe date jos la timpul potrivit pot face adevărate minuni…8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor