Cum poţi accesa arhiva Yahoo Messenger fără să ştii parola contului

13Comentarii
Cum poţi accesa arhiva Yahoo Messenger fără să ştii parola contului
Yahoo Messenger nu pune mare preţ pe confidenţialitatea informaţiilor. Dacă ai impresia că discuţiile tale de pe messenger nu pot fi văzute de o persoană indiscretă, care nu îţi cunoaşte parola, te înşeli amarnic. Dacă salvezi arhiva de Yahoo Messenger, oricine are acces la calculatorul tău îţi poate citi mesajele, fără măcar a se loga pe messenger.

De ce?

De vină sunt, evident, cei de la Yahoo! Dacă ai optat pentru salvarea arhivei, toate mesajele sunt salvate pe calculator.

Dacă ai Windows XP, poţi să găseşti mesajele din arhivă salvate în directorul C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\cont\Archive\Messages (unde în loc de cont, este trecut ID-ul de messenger).

Există câte un fişier cu extensia .dat pentru fiecare persoană cu care ai vorbit. În mod normal, nu poţi să descifrezi textul din cadrul acestor fişiere. Însă ele nu sunt criptate, aşa cum ar fi fost normal.

Există programe care le pot citi. Yahoo Messenger Archive Reader Un astfel de program este Yahoo Messenger Archive Reader. Îl poţi lua de aici şi nu trebuie să instalezi nimic.

Constă într-un singur fişier pe care trebuie să-l deschizi. Ba chiar mai mult, Yahoo Messenger Archive Reader va găsi automat arhivele pentru toate conturile accesate pe acel calculator.

 

Go4it.ro13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor