Cum să jefuieşti un popor

Cum să jefuieşti un popor
DEVA – Aşa cum era de aşteptat, preşedintele a promulgat Legea Pensiilor. Oricum, a pierdut destul capital electoral şi risca să-şi ridice toţi pensionarii în cap dacă se mai ţinea ca orbul de bâtă cu fondurile alea insuficiente.

Şi pentru că trebuia să contraatace cumva, l-a scos la rampă pe fostul deputat PD Adrian Gurzău. Care a aruncat pe „piaţa politichei” un adevăr sumbru. „Uitaţi-vă fiecare dintre dumneavoastră pe facturile pe care le plătiţi, că sunt gaze, curent sau alte utilităţi şi o să vedeţi că sunteţi furat de fiecare dată când plătiţi o factură.

Sunteţi furat de fiecare dată când alimentaţi la benzinărie, de fiecare dată când aprindeţi o ţigară sau cumpăraţi un produs accizat. Toate accizele sunt calculate în euro, la cursul de 3,53 RON/euro. Asta înseamnă o taxă suplimentară de 13,5%!!! Aproape încă un TVA. O taxă neanunţată, netransparentă, neprevăzută de vreo lege, dar care alimentează bugetul la greu, cu bani jefuiţi din buzunarele populaţiei”, declară fostul deputat.

Iar ceea ce este cu adevărat trist e că tot ce spune şmecherul ăsta e adevărat. Suntem jefuiţi şi vom fi în continuare jefuiţi. Şi să nu credeţi cumva că deputatul ăsta a sărit cu declaraţia asta pentru că l-ar interesa soarta prostimii. Nu, frate! Pur şi simplu este vorba de un atac comandat de la Cotroceni. Care are drept scop aducerea pe portativ a unui nou scandal care să mai distragă atenţia de la chestia aia cu pensiile. Oricum, eu aştept ca Electrica să-mi restituie banii furaţi înapoi. Undeva pe la Paştele Cailor.

Tiberiu Stroia0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase