Cum sa obtii bani pentru pensiuni turistice si micro-afaceri

Cum sa obtii bani pentru pensiuni turistice si micro-afaceri
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin Directia Generala Dezvoltare Rurala – Autoritate de Management pentru PNDR, a anuntat lansarea primei sesiuni de cereri de proiecte pentru Masurile 312 “Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi” si 313 “Incurajarea activitatilor turistice”, in vederea accesarii fondurilor europene pentru dezvoltare rurala.

Persoanele interesate sa acceseze bani de la Uniunea Europeana pentru constructia de pensiuni turistice sau pentru inceperea unei mici afaceri pot depune proiectele incepand de joi, 18 septembrie, si pana pe 30 octombrie a.c..

Proiectele trebuie depuse la sediile Oficiilor Judetene de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, solicitantul urmand sa indeplineasca criteriile de conformitate si eligibilitate mentionate in Ghidul Solicitantului corespunzator fiecarei masuri.

Fondurile disponibile pentru masura 312 sunt de 98.857.420 Euro, iar pentru masura 313 acestea sunt in valoare de 108.844.555 Euro.

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect in cadrul acestor masuri este de 200.000 Euro.

 

ziare.com0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase