Cum se ingrașă și cum slăbesc românii în vreme de criză! (P)

Când nu ai bani mănânci prost. Mâncatul prost, contrar prejudecăților, nu slăbește ci dimpotrivă, duce la îngrăşare. Iar îngrasarea duce la o mulțime de alte probleme de sănătate, dar și financiare.

De exemplu, când nu te mai încap hainele, trebuie să-ți cumperi unele noi. Și cine are chef în ziua de azi să investească într-o garderobă nouă? Stomacul se mărește, ți-e foame din ce în ce mai des, dai mai mulți bani pe mâncare. Studii efectuate de economiști și statisticieni au demonstrat că, atunci când te îngrași, cheltuieşti cu aproape 1 treime mai mult decât înainte.

Concluzia e că, în România de azi, nici să fii gras nu-ți mai permiți. Dar când situaţia economică este așa cum este și ținem cu dinții de bani și de locurile de muncă, nu mai avem timp de mers la sală sau de mâncat după cine știe ce reguli dietetice, ce impun mai ales să scoatem din buzunar mai mulți bani.

Noroc că românii s-au orientat și au recurs la o soluţie de criză. Adica ieftină și bună. Și care vine din țara campionilor la slăbit – Franța. E vorba de Unicaslim – o formulă revoluţionară concentrată într-o fiolă ce arde grăsimea excedentară și facilitează eliminarea acesteia din corp. În plus, îți taie și pofta de mâncare. Are în compoziție cele mai puternice substanțe anti-grăsime (guarana, garcinia, ceai verde , crom și l-carnitina). E chiar bună la gust, ca să o bei cu plăcere. Cei care au folosit-o s-au lăudat că au slăbit 500 de grame pe zi, fără să se abțină de la mâncare sau să țină vreun regim special. E drept că și cromul din compoziția fiolei iți taie apetitul.

Prețul unei fiole e mai mic de 2 euro, ca să nu te rupă la buzunar. Asta i-a convins și mai tare pe cei care au slăbit cu acest produs, ei recunoscând: “ce dădeam înainte pe niste gustări nesănătoase, ca să-mi umplu stomacul, acum dau pe fiola asta. Mănânc mai puțin pentru că nu mi-e așa de foame și slăbesc ușor, fără să țin diete. Cei mai bine cheltuiți 2 euro de până acum.”

Produsul se vinde în România aici, cu livrare prin poștă.