Cum şi cine foloseşte locul de joacă

Cum şi cine foloseşte locul de joacă
DEVA – Ultima şedinţă a Consiliului Local Deva a adus aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a locurilor de joacă din municipiu.

Printre normele cuprinse în regulament se specifică, la primul punct, că este interzisă utilizarea echipamentelor de joacă de către copiii cu greutatea corporală mai mare de 54 kg şi cu vârsta de peste 12 ani. De asemenea, se stipulează faptul că spaţiul de joacă nu poate fi folosit de copiii a căror sănătate nu permite accesul în spaţiul de joacă, lucru de la sine înţeles având în vedere că un copil bolnav nu are ce căuta printre copii, la joacă. Pentru spaţiile situate în cartiere, noul regulament precizează că cei care bat covoarele sau usucă rufele ocupând teren sau mobilier destinat copiilor vor fi amendaţi. Printre regulile, ce vor fi afişate vizibil, pe panouri amplasate în aceste locuri de joacă, sunt menţionate cele ce interzic producerea de zgomot, scuipatul sau urinarea, consumarea de băuturi alcoolice, droguri sau afrodisiace, servirea mesei etc. Nerespectarea pervederilor regulamentului se sancţionează cu amendă de la 200 la 500 lei şi obligarea la plata daunelor produse. Consiliul Local Deva a stabilit şi programul de funcţionare a spaţiilor de joacă, după cum urmează:

în perioada 01.03. – 30.09., între orele 8.00 şi 21.00;

în perioada 01.10. – 28.02., între orele 9.00 şi 16.00.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !