Cupa EMF Extreme Snowmobile este aproape

De Veronica Bursaşiu
2Comentarii
Cupa EMF Extreme Snowmobile este aproape
Ultima zi de înscriere în competiţia EMF Extreme Snowmobile este 23 ianuarie. Intenţia organizatorilor este ca, în timp, competiţia să capete caracterul unor mondiale de enduro.

Punţi abrupte de abordat, văi dificile de trecut, porţiuni pentru viteză, diferite reliefuri. Un traseu de 100 km pentru profesionişti și de 80 km pentru cei amatori. Cupa EMF Extreme Snowmobile, etapa 4 snowcros, are loc în perioada 17-19 februarie la Stâna de Vale. În competiţia organizată de Clubul Sportiv Apuseni sunt snowmobile la clasa A – Profi şi clasa C – Hobby. Federaţia Română de Moto va trimite oficiali în această competiţie. Lungimea traseului pe care vor trebui să se întreacă cei înscrişi în competiţie este de 100 km la categoria profesionişti şi 80 km la hobby.

extrem1

Condiţii de participare: echipa de motocros trebuie să fie formată din minim 2 piloţi – caz în care echipa poate să termine pe un singur snowmobil, în cazul unei defecţiuni, şi maxim 4 piloţi – echipa putând să termine pe 2, 3 snowmobile. Timpul final va fi înregistrat de ultimul pilot care trece linia de finiş. Echipa care nu ajunge la finiş cu toţi piloţii este descalificată. „Participarea în această competiţie este restricţionată concurenţilor care nu deţin licenţă potrivită acestui gen de manifestare, emis de către federaţia naţională a ţării din care provine concurentul. Toţi sportivii sunt obligaţi să aibă la înscriere adeverinţă medicală de la medicul sportiv”, anunţă organizatorii.

extrem4

Primii trei sportivi ai ambelor clase din clasamentul general al concursului Cupa EMF Extreme Snowmobile sunt obligaţi să ia parte la festivitatea de premiere care va avea loc la sfârşitul fiecărei zile. Încă de la primele ediţii, EMF Extreme Snowmobile a avut un caracter aparte. „Este singurul concurs de acest gen organizat legal pe teritoriul României. Mulţi organizează competiţii de acest gen pentru câştiguri, noi organizăm pentru a promova Ţara Beiuşului”, spunea atunci Emil Potora, organizator al evenimentului.

extrem6

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor