Cupa Municipiului Beiuş

BEIUS – La sala mare a Cercului Militar din Beiuş va avea loc vineri, 14 aprilie, cu începere de la ora 11:30, ediţia inaugurală a turneului open de şah rapid, dotat cu Cupa Municipiului Beiuş.

Competiţia este organizată de Primăria Beiuş, Cercul Militar Beiuş şi Clubul de Şah „Intell-Armata” Beiuş. Concursul se va desfăşura în sistem elveţian, pe durata a şapte runde, ritmul de joc fiind de 20 minute / jucător. Arbitrul turneului este C. Păun. Fondul de premiere e de 1.200 RON. Premiile se vor acorda la următoarele categorii: open general, categoria I, categoria a II-a, categoria femei, cel mai bun beiuşean, jucători neclasificaţi, open general copii, copii din Beiuş, jucători peste 55 de ani din Beiuş. Şahiştii situaţi pe primele trei locuri la fiecare categorie de concurs vor primi diplome şi premii în numerar. Câştigătorul open-ului general va fi recompensat cu cupă, diplomă şi suma de 130 RON, iar cel mai bun beiuşean va primi 100 RON. Premiile nu se cumulează. Taxa de participare este de 15 RON pentru seniori cu categorie, 10 RON pentru seniori neclasificaţi, 8 RON pentru copii cu categorie, respectiv 5 RON pentru copii neclasificaţi. Participanţii sunt rugaţi să se prezinte la concurs cu garnituri de şah şi ceasuri de control. Şedinţa tehnică se va desfăşura înaintea începerii concursului. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la tel. 0743/020.374 (Simion Suciu) sau 0740/039.750 (Iosif Simo).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase