Cupa Romaniei

Cupa Romaniei
Un gol marcat pe final de meci de Costel Ilie a calificat astazi Petrolul in semifinalele Cupei Romaniei, dupa un meci pe muchie de cutit incheiat 3-2 contra lui Poli Timisoara.

Rapidul s-a calificat dupa un marcat de Ilyes in minutele de prelungiri, cu Poli Iasi, iar Farul a trecut de Jiul. FC National a invins pe Otelul cu 4-3 la loviturile de departajare. Partida Petrolul-Poli Timisoara a fost dramatica. “Lupii” au deschis scorul in minutul 16, pentru ca Poli sa egaleze prin Caramarin inainte de jumatatea de ora.

Timisoara a trecut in avantaj la inceputul reprizei a doua, gratie golului marcat de Radoi, parand ca se desprinde in castigatoare.

Numai ca Petrolul nu a cedat. Marinescu a egalat din penalty, iar Costel Ilie a inscris golul decisiv care ruineaza ambitiile lui Hagi de a castiga Cupa si a-si asigura un loc in cupele europene.

Petrolul este revelatia acestei editii a Cupei Romaniei. “Lupii galbeni” au fost singura echipa din Divizia B calificata in “sferturi”, dupa ce au eliminat pe Dinamo. Acum ei au mai facut o victima cu nume, Poli Timisoara.

In alt meci, Rapidul parea ca va avea nevoie de prelungiri cu Iasiul. Numai ca situatia a fost rezolvata de Ilyes, care a scutit Rapidul de emotii, marcand in minutul 4 de prelungiri.

Iasiul a avut un gol anulat in minutul 18, pe motiv de offside.

Farul s-a calificat si ea in semifinale, trecand cu 1-0 de Jiul Petrosani.

FC National a eliminat pe Otelul cu 4-3, dupa loviturile de departajare.