Cupa San Paolo Bank la a IV-a ediţie

Cupa San Paolo Bank la a IV-a ediţie
ORADEA - Aflat la cea de-a IV-a ediţie, turneul dotat cu Cupa San Paolo a devenit unul de tradiţie în Oradea. Spre deosebire de ediţiile anterioare, cea din acest an va fi găzduită de cele cinci terenuri de tenis din cadrul CS Voinţa.

Competiţia este organizată de CS Frontiera şi FR Tenis. Organizatorii turneului au susţinut ieri o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi Nicolae Iancu, preşedintele CS Frontiera, Dorel Brânduşan, antrenor CS Frontiera, şi Mircea Drăgoi, directorul CS Voinţa.

Cupa San Paolo Bank se va desfăşura de luni până vineri şi va oferi premii în valoare totală de 5.000 RON, în obiecte promoţionale marca Fischer. Nicolae Iancu şi Dorel Brânduşan au adus mulţumiri conducerii CS Voinţa pentru găzduirea ediţiei din acest a turneului. La rândul său, Mircea Drăgoi a afirmat că venirea la CS Voinţa a secţiei de tenis de la CS Frontiera constituie un câştig cert pentru club, pentru întregul tenis bihorean. La CS Voinţa se amenajează în această perioadă trei noi terenuri de tenis, care se vor alătura celor cinci existente deja.

Cupa San Paolo Bank se va desfăşura la categoriile de vârstă 10, 12, 14 ani băieţi, 12, 16 ani fete, la simplu, respectiv 14 ani băieţi şi 16 ani fete la dublu. Premiile oferite sunt în valoare de 300 RON pentru locul I, 200 RON pentru locul II şi 2×100 RON pentru locurile III, la toate categoriile de vârstă, plus cupe şi diplome. Turneul are categoria a III-a şi dispune de un buget de peste 7.000 RON. Organizatorii mizează pe prezenţa la concurs a circa 160 de tenismeni din întreaga ţară. Mingile concursului sunt de tip Fischer Tournament, iar arbitrajul va fi asigurat de arbitrii Cristian Ştefan (Bucureşti) şi Ioan Mărginean (Cluj-Napoca).

Gavril Nuţiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase