Cupa Unirii la editia inauguralã

Competitia cuprinde întreceri de tenis de masã, fotbal în salã, sah, table si cruce. CS al Veteranilor, în colaborare cu filiala Bihor a Partidului Conservator, DSJ Bihor si „Aristocrat Club Café”, organizeazã concursul sportiv dotat cu Cupa Unirii.

Competitia se aflã la prima editie. Organizatorii au sustinut ieri o conferintã de presã, în care au oferit amãnunte despre concurs. Au fost prezenti Vasile Dersidan, presedintele CS al Veteranilor, Claudiu Gligor, Cãlin Raita si Corneliu Togor, membri în conducerea localã a Partidului Conservator.

Întrecerile de tenis de masã vor avea loc la Liceul Don Orione, la data de 23 ianuarie, ora 15. Concursul se desfãsoarã la categoriile de vârstã 8-13 ani, 14-17 ani si seniori. Tot la Liceul Don Orione se vor disputa întrecerile de fotbal în salã, la 24 ianuarie, de la ora 15. Competitia se adreseazã jucãtorilor nelegitimati, de vârstã 15-18 ani.

Concursurile de sah, table si cruce vor avea loc la 24 ianuarie, ora 15, la „Aristocrat Club Café” (patron Traian Hulea). Participarea este gratuitã, cu exceptia probelor de table si cruce, unde se percepe o taxã de înscriere de 150.000 lei / persoanã. Câstigãtorii tuturor probelor vor fi recompensati cu diplome, cupe, plachete si premii în numerar.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !