Cupa Unirii Principatelor Române la Şah

Şcoala cu clasele I-VIII ,,Ioan Bogdan’’ din Oradea a organizat în data de 24 ianuarie un concurs de şah. În competiţie s-au înscris peste 100 de elevi din clasele IV-VIII. Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv ,,Suioco’’, Asociaţia Sportivă Şcolară ,,Ioan Bogdan’’ şi Clubul Sportiv al Veteranilor.

Clasament

Locul I pe şcoală l-a obţinut elevul Vlad Zaha, din clasa a V-a, locul II a fost câştigat de Fibia Chichineşdi, din clasa a V-a, iar locul III, de Georgiana Barz, din clasa a V-a.

Organizatorii au făcut şi un clasament pe clase. Astfel, eleva Roxana Şimandi şi George Lăzău, din clasa a IV-a, s-au clasat pe locul I. Timotei Gangoş, din clasa a IV-a, a ocupat locul II. Vlad Zaha şi Fibia Chichineşdi, din clasa a V-a, au ocupat primul loc. Tot locul I l-au ocupat şi elevii Alexandru Şimandi şi Florina Popa, ambii în clasa a VI-a, Alin Popa şi Sara Caba, din clasa a VII-a şi Mircea Pop, din clasa a VIII-a.

Cel mai tânăr participant la acest concurs a fost Roxana Şimandi.

Câştigătorii au primit, din partea conducerii şcolii, diplome şi medalii.

C.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !