Curatatoriile au fost „curatate”de OJPC Bihor

Curãtãtoriile chimice si spãlãtoriile din Bihor nu se pot lãuda cu o perfectã încadrare în normele legale. Din cele sapte firme prestatoare de servicii de curãtãtorie sau spãlãtorie, verificate la începutul lunii de cãtre inspectorii OJPC Bihor, sase au fost sanctionate.

„S-au încheiat sase procese verbale de constatare a contraventiei, prin care s-au aplicat amenzi contraventionale în valoare totalã de 1.600 RON si un avertisment”, a spus Cristiana Bigan, director executiv la OJPC Bihor.

Deficiente

Potrivit informatiilor furnizate de institutia bihoreanã, deficientele constatate au fost de naturã informationalã. Lipsa listei serviciilor prestate si a tarifelor aferente practicate, precum si a termenelor de executie, reprezintã una dintre abaterile cele mai frecvente. „În documentele încheiate s-au stabilit termene ferme pentru remedierea deficientelor constatate”, a conchis Bigan.

Dacã ar fi sã comparãm situatia din Bihor cu cea din capitalã, se pare cã lucrurile se prezintã mai bine în Bucuresti. Din cei 15 agenti economici controlati, la nivelul municipiului Bucuresti, s-au constatat abateri doar la 5. Valoarea amenzilor aplicate prestatorilor de servicii de curãtãtorie si spãlãtorie din capitalã nu a depãsit suma de 2.400 RON.

Claudia Curta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !