Curăţenie cu "premii"

32Comentarii
Curăţenie cu "premii"
Cu toate că municipalitatea orădeană a anunţat încă de la mijlocul lunii mai intenţia de a spăla arterele principale ale oraşului şi implicit locurile de parcare, şoferii orădeni nu respectă programul anunţat. Imagini

O astfel de situaţie a putut fi observată ieri pe bulevardul Decebal unde maşina RER Ecologic Service care spală carosabilul a fost nevoită să facă slalom printre maşinile parcate. Cei care au ignorat semnul prin care se anunţa că parcarea este interzisă pe partea dreaptă a bulevardului pe sensul spre bulevardul Dacia au primit amenzi din partea poliţiei comunitare. Şoferii care şi-au lăsat maşinile în parcare au avut o surpriză la revenirea la vehicule deoarece roţile le-au fost blocate, iar amenda primită este în cuantum de 100 de lei.

Atât poliţiştii comunitari cât şi muncitorii firmei care blochează roţile s-au arătat intrigaţi de nesimţirea şoferilor orădeni. “Semnul arată clar că în fiecare joi între orele 18 şi 21 se fac spălări pentru carosabil şi că parcarea este interzisă în această perioadă pe acest tronson. Nu ştiu de ce şoferii nu ţin cont de semne”, ne-a spus unul dintre muncitorii care blocau roţile şoferilor indisciplinaţi.

Reamintim că programul pentru spălarea arterelor principale ale Oradiei este realizate pe două etape. În prima etapă vor fi spălate arterele principale, de trei ori pe săptămână. A doua etapă va începe cel mai probabil din toamnă, şi va presupune şi spălarea străzilor secundare, însă doar o dată pe săptămână.

„Marile artere sunt, de regulă, libere dar pe străzile secundare autospeciala de spălare nu va putea acţiona dacă va întâlni autoturisme parcate. Astfel că suntem obligaţi să interzicem parcările o zi pe săptămână. Acest lucru va fi anunţat prin panouri indicatoare cu intervalul orar. Maşinile care încalcă regulamentul vor fi ridicate.

Sper că disconfortul creat proprietarilor de autoturisme să fie compensat de curăţenie. În plus, vor putea fi udate şi aliniamentele verzi. CAO are în lucru introducerea de hidranţi de udare pentru spaţiile verzi din intersecţii şi parcuri.”anunţa primarul Bolojan în una mai.

Valentin Teuca32Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor