Curs de auditor energetic

1Comentariu
Curs de auditor energetic
Termenul de înscriere este data 7 februarie 2011.

S-a prelungit termenul de înscriere pentru cursul postuniversitar de pregătire pentru auditorienergetici în constructii şi instalaţii. Noul termen de înscriere este data de 7.02.2011. Cursul este organizat de către Universitatea Politehnică din Timişoara – Departamentul de Educaţie Permanentă, în colaborare cu Facultatea de Arhitectură şi Construcţii din cadrul Universităţii din Oradea şi Camera de Comerţ şi Industrie Bihor.

Detalii şi condiţii

Cursul asigură cunoştinţele necesare pentru atestare ca şi auditor energetic pentru clădiri conform legislaţiei actuale, Ordinul MDRT. nr. 2237 publicat în MO nr. 683/8.10.2010. Absolvirea cursului prin examen conferă drepturile oferite de un curs post-universitar şi dreptul de a participa la examenul de atestare ca auditor energetic.

Pentru candidaţii care au urmat deja modulul de construcţii sau cel de instalaţii (respectiv sunt atestaţi pe o cerinţă), se poate urma numai modulul de construcţii/instalaţii. La sfârşitul cursului se eliberează un certificat de absolvire necesar dosarului pentru examen şi (ulterior) Diploma de curs post-universitar!

Se pot înscrie la curs persoanele care au diplomă de inginer/arhitect, absolvenţii unei instituţii de învăţământ superior acreditată în următoarele profiluri/specialităţi absolvite: instalaţii pentru construcţii, construcţii civile, industriale şi agricole, arhitectură.

Înscrierile la nivel de intenţie, se fac la Departamentul de Educaţie Permanentă al UPT la tel 0256-403.834, fax 0256-403.832 sau mail-mihai.antonescu@dep.upt.ro – Mihai Antonescu cu menţiunea: „curs organizat la Oradea”. Informaţii suplimentare se pot obţine şi de la Camera de Comerţ şi Industrie Bihor – Mihaela Secară, tel: 0259-417.807, respectiv Prof. Dr. Ing. Tudor Dan, Director curs tel: 0256-403.953 / 0744.526.011.

D.B.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor