Curs de auditori interni

Curs de auditori interni
ORADEA – Camera de Comerţ şi Industrie Bihor găzduieşte în această săptămână un curs de formare pentru auditori interni, organizat de SC Quali Consulting SRL.

Participanţii au putut opta pentru unul sau mai multe dintre cele trei cursuri disponibile: managementul calităţii, managementul de mediu şi sistemul de sănătate şi securitate ocupaţională.

Zeci de orădeni au scos din buzunar 130 de euro pentru a se înscrie, urmând ca vineri să aibă loc examenul scris. La final, participanţii vor primi un certificat de auditori interni pentru profesia aleasă, emis la Bucureşti.

„Acest curs este util pentru firmele care implementează sistemele de management menţionate, pentru că vor avea nevoie de persoane calificate care să asigure auditurile interne periodice”, explică Miklos Arpad, auditor-şef la TUV Rheinland România.

Cursanţilor le-au fost aduse la cunoştinţă reglementările care trebuie respectate, oferindu-li-se totodată exemple concrete. Teoria predată în cadrul întâlnirilor a fost adunată într-un manual pus la dispoziţie de organizatori.

Monica Mateiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase