Curs de fotografie digitală

8Comentarii
Curs de fotografie digitală
Participanţii la curs îşi vor putea însuşi noţiuni legate de utilizarea funcţiilor aparatelor digitale şi de prelucrare a imaginilor.

Pasionaţii de fotografie au posibilitatea să participe la un nou curs de iniţiere în tainele imaginilor digitale. Cursul, organizat de Clubul Fotografic ,,Nufărul’’, în parteneriat cu Asociaţia ,,Euro Foto Art’’ din Oradea, va începe în 6 aprilie şi se va întinde pe o durată de şase săptămâni. Cursurile se vor desfăşura la sediul Fotoclubului din Palatul Vulturul Negru din Oradea, în zilele de marţi-joi, între orele 16:00 şi 18:45.

Cursul va fi coordonat de artistul fotograf Claudiu Szabo, vicepreşedintele cunoscutului fotoclub orădean.

Deplasări de creaţie

,,Cei care se înscriu la cursul digital îşi vor putea însuşi noţiuni legate de utilizarea funcţiilor aparatelor digitale şi de prelucrare a imaginilor. De asemenea, se vor discuta şi exemplifica noţiuni de compoziţie şi estetică vizuală. Vom organiza şi o deplasare de creaţie în cadrul căreia se va urmări aplicarea noilor cunoştinţe şi modul de abordare a subiectului fotografic. Imaginile vor fi analizate apoi în cadrul unor proiecţii’’, a explicat Claudiu Szabo, coordonatorul acestui curs.

Cursul se va încheia cu o festivitate de absolvire, în cadrul căreia va fi organizată o expoziţie de examen, care va cuprinde cele mai reuşite imagini. Tot atunci absolvenţilor le vor fi înmânate diplome.

Înscrieri şi informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Galeriei Euro Foto Art din Oradea, din strada Piaţa 1 Decembrie, în zilele de lucru, între orele 10:00 şi 17:00.

Crina Dobocan8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor