Curs de initiere in tainele dansului oriental

Curs de initiere in tainele dansului oriental
O nouă provocare pentru reprezentantele sexului frumos. Asociaţia Culturală „Ars Nova” organizează un curs de iniţiere în Arta Dansului Oriental. Cursul de Belly Dance se va desfăşura în fiecare joi, la ora 18:00, la sediul organizaţiei.

Frumoase şi puternice

„Denumirile sub care este cunoscută această formă de dans sunt diferite, însă exprimă acelaşi lucru: feminitatea, frumuseţea, graţia, senzualitatea şi seducţia. Belly Dance este un dans ancestral, s-a născut ca o modalitate de exprimare a feminităţii şi, în acelaşi  timp, de comunicare cu divinul. Originile lui se pierd în timp, în misterele antice ale culturii fertilităţii.

Dansurile ritualice făceau parte integrantă din viaţa socială a triburilor străvechi. Această formă de dans a fost creată de femei, pentru femei, niciunui bărbat nu i se îngăduia libertatea de a executa dansul, prin simplul fapt că el nu este înzestrat de Divin cu aceleaşi forme trupeşti”, a relatat Teodora Lăzurean, iniţiatoarea acestui curs.

„Belly dance se potriveşte, după cum spuneam, doar corpului feminin. Nu contează vârsta pe care o avem, formele de care ne bucurăm, dansul înseamnă bucurie, energie, destindere, frumuseţe. El ne face să conştientizăm că suntem frumoase şi puternice”, a mai completat Teodora Lăzurean.

Cele care doresc să pătrundă în lumea misterioasă a acestei forme de dans sunt invitate la acest curs. Informaţii suplimentare despre curs se pot obţine la sediul Asociaţiei Ars Nova (str. Dimitrie Cantemir, nr. 9-11) sau la adresa de e-mail: contact@arsnova.ro.

C.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !