Curs de tehnică fotografică digitală

De Crina Dobocan
Reactualizat la:
Curs de tehnică fotografică digitală
Clubul Fotografic „Nufărul” şi Asociaţia „Euro Foto Art” Oradea demarează un nou curs de tehnică fotografică digitală.

Cursul va debuta în data de 18 aprilie şi va avea o durată de 8 săptămâni. Orele teoretice vor fi susţinute la sediul Fotoclubului, în Sala Studio, din Palatul „Vulturul Negru”, în zilele de luni, marţi și joi, între orele 18:00 – 20:00.

Cursul va fi condus de către cunoscutul artist fotograf Claudiu Szabó E.FIAP, vicepreşedintele Clubului Fotografic „Nufărul” Oradea şi va debuta în data de 18 aprilie 2016, de la ora 18:00, la sediul fotoclubului din Palatul „Vulturul Negru”.

Cursanţii vor avea ocazia să-şi însuşească noţiuni de bază legate de utilizarea funcţiilor aparatelor digitale şi variante de prelucrare a imaginilor. Se vor discuta şi exemplifica, de asemenea, noţiuni de compoziţie şi estetică vizuală.

Organizatorii vor asigura şi trei locuri gratuite pentru persoane defavorizate, Participarea se va face în baza unei cereri şi a unor documente justificative.

Cursul se va încheia în ultimele zile din mai cu o expoziţie de examen, care va avea loc la Galeria „Euro Foto Art”. Expoziţia va fi alcătuită din cele mai reuşite creaţii artistice realizate în perioada cursului. Participanţilor la curs li se oferă posibilitatea de a deveni membrii creatori debutanţi ai Clubului Fotografic „Nufărul” Oradea sau ai Asociaţiei „Euro Foto Art”, unde vor putea să-şi continue preocupările în domeniul artei fotografice.
Înscrierile se vor face la sediul Fotoclubului, în ziua de 18 aprilie, între orele 17:00 şi 18:00, cu completarea fişei cursantului şi ataşarea la aceasta a copiei după cartea de identitate.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0727/336.946 sau la adresa de e-mail: clauszabo@yahoo.com.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !