Curs festiv la economişti

Curs festiv la economişti
ORADEA – Absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii din Oradea au fost în zi de sărbătoare luni când au luat parte la cel mai dificil curs din viaţa lor de student, cel în care şi-au luat rămas bun de la viaţa de student.

Cursul festiv al economiştilor a fost găzduit de Aula MAgna, care s-a dovedit a fi neîncăpătoare în faţa mulţimii de părinţi, fraţi şi rude ale absolvenţilor.

Aau răspuns prezent la ultima strigare a catalogului un număr de 150 de absolvenţi de la trei specializări ale facultăţii de Ştiinţe economice, finanţe-bănci, contabilitate- informatică de gestiune şi management.

Premii pentru lideri

„Pentru fiecare specializare am invitat reprezentanţi din instituţiile publice sau de la agenţiie conomici care să fie un exemplu pentru absolvenţii de azi”, ne-a informat Anca Dodescu, decanul facultăţii. Printre invitaţi s-au numărat Smaranda Scridon, directoarea finanţelor bihorene, Leonica Bochiş de la Corpul Experţilor Contabili şi Dan David, laureatul Premiilor de excelenţă la categoria management.

Şefii de promoţie de la cele trei specializări, Adina Sălăjan, Diana Codrean şi Adriana Vinter, au fost premiaţi de către agenţii economici pentru performanţele lor, iar prima a primit recomandarea pentru a fi primită în cadrul corpului profesoral al Universităţii din Oradea pe postul de preparator.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !