Curs festiv la Facultatea de Textile şi Pielărie

Facultatea de Textile şi Pielărie din Oradea a sărbătorit joi Cursul festiv. Acest eveniment a fost unul cu totul deosebit, deoarece, pe lângă festivitatea de absolvire, facultatea a celebrat 10 ani de la înfiinţare.

La Cursul festiv a fost prezent, pe lângă studenţi şi cadre didactice, prof. dr. ing. Teodor Maghiar, iniţiatorul şi fondatorul acestei facultăţi. Cea de-a VI-a promoţie, având un număr de 93 de absolvenţi pe trei specializări – Inginerie economică industrială, Tricotaje confecţii textile şi Confecţii piele şi înlocuitori – a fost felicitată de către Decanul facultăţii, conf. dr. ing. Sabina Gherghel.

Aceasta a afirmat că „peste 90% din absolvenţi şi-au găsit locuri de muncă în profilul pentru care s-au pregătit, restul în domeniul asigurărilor, publicităţii, sau şi-au deschis propria afacere.”


Decanul facultăţii a dorit să mai precizeze că „o mare parte din absolvenţi, cu care facultatea va ţine în continuare legătura, sunt interesaţi de continuarea studiului, înscriidu-se la masterat.”

Denise Strete
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !