Curs festiv la „Protecţia Mediului”

1Comentariu
Curs festiv la „Protecţia Mediului”
Părinţi, prieteni şi colegi, încărcaţi cu buchete de flori, au fost alături miercuri de absolvenţii Facultăţii de Protecţia Mediului. Festivitatea de absolvire s-a desfăşurat în Aula Magna a Universităţii.

Cei peste 400 de studenţi au îmbrăcat tradiţionalele robe vişinii, luându-şi astfel rămas bun de la studenţie. Absolvenţii din cea de-a IX-a promoţie au studiat specializările: Agricultură, Horticultură şi Silvicultură, Ingineria Mediului şi Zootehnie.

Felicitaţi

Deschiderea festivă a fost făcută de către decanul facultăţii, Vasile Bara, care i-a felicitat şi le-a urat succes în viaţă. Acesta a punctat dezvoltarea facultăţii, care în 1992 avea aproximatov 250 de absolvenţi, iar în prezent are peste 3.000 de studenţi.

„Calitatea învăţământului a contribuit prin crearea de posturi pentru studenţii facultăţii noastre. De asemenea, cererea specializărilor pentru Uniunea Europeană este deosebit de importantă”, a menţionat Vasile Bara, care a mai amintit faptul că numai în acest an 27 de preparatori au promovat pe posturi de asistent şi şef de lucrări.

Prezent la festivitate a fost şi prorectorul Universităţii Oradea, Nicolae Josan, fostul decan al Facultăţii de Protecţia Mediului, care la rândul lui le-a urat absolvenţilor succes pe noul drum. După cuvântul de deschidere a urmat ceremonia tradiţională, respectiv ultima strigare de catalog, înmânarea cheii colegilor din generaţia următoare şi ultimul curs.

Ioana Iuhas1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor