Curs IT pentru Spitalul de Recuperare

De Otilia Șandor
Personalul medical a învăţat să utilizeze echipamentul informatic
Personalul medical a învăţat să utilizeze echipamentul informatic
Personalul Spitalului de Recuperare din Baile Felix a fost instruit pentru utilizarea computerului.

Managerul Spitalului Clinic de Recuperare Medicală Baile Felix, dr. Ramona Suciu ne anunţă că s-a finalizat o etapă importantă de pregătire profesională a personalului din cadrul unității.

În perioada iunie – iulie, 72 de angajați ai spitalului, atât medici, asistenţi medicali, kinetoterapeuţi dar şi personal TESA au urmat cursurile de instruire ECDL (European Computer Driving Licence) Start, finalizate cu examinări ale cunoştinţelor acumulate pe parcursul acestei perioade . Cursurile au fost suportate integral din fondurile spitalului alocate şi aprobate în bugetul de venituri şi cheltuieli cu această destinaţie.

Tot din fondurile alocate în buget pentru pregătirea profesională a angajaţilor pe anul 2012, registratorii şi statisticienii medicali au participat la cursuri de educaţie statistică în luna iunie a acestui an.

Şi stimulare electrică

„Cursurile de stimulare electrică funcțională, au constituit o modalitate de îmbogăţire a bagajului de cunoştinţe în domeniu de specialitate pentru medicii specialişti”, mai transmite dr. Ramona Suciu.

Potrivit acesteia, participarea unui număr semnificativ de angajaţi la modulele de formare profesională în cadrul proiectului «Reţea de sprijinire a formării profesionale în domeniul managementului sanitar, managementului calității și TIC al personalului în domeniul sanitar – RUXMED, POSDRU/81/3,2/S/49706» a fost o ocazie pentru personalul unităţii de a-şi îmbogăţi cunoştințele de management, în vederea optimizării activităţii profesionale, a planificării, organizării şi comunicării instituţionale.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !