Curs pentru auditori energetici

Curs pentru auditori energetici
Curs pentru auditori energetici

Universitatea Politehnică din Timişoara (UPT) – Departamentul de Educaţie Permanentă, în colaborare cu Facultatea de Arhitectura şi Construcţii din cadrul Universităţii Oradea şi Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bihor, organizează cursul post-universitar de pregătire pentru auditori energetici în construcţii şi instalaţii „Reabilitarea termică şi energetică a clădirilor existente”- Modul construcţii şi instalaţii.

„Cursul asigură cunoştinţele necesare pentru atestare ca şi auditor energetic pentru clădiri conform legislaţiei actuale, Ordinul MDRT. nr. 2237 publicat în M. Of. al României nr. 683/8.10.2010. Absolvirea cursului prin examen conferă drepturile oferite de un curs post-universitar şi dreptul de a participa la examenul de atestare ca auditor energetic”, ne-a informat Constantin Badea, directorul general al CCI Bihor. Pentru candidaţii care au urmat deja modulul de construcţii sau cel de instalaţii (respectiv sunt atestaţi pe o cerinţă), se poate urma numai modulul de constructii/instalaţii. La sfârşitul cursului se eliberează un certificat de absolvire necesar dosarului pentru examen şi (ulterior), diploma de curs post-universitar.

Costuri şi înscrieri

Tariful unui curs complet este de 2.975 lei. Modul construcţii costă 1.975 lei (numai pentru cei care au urmat modulul de instalaţii sau sunt atestaţi pe instalatii), iar modul instalaţii – 1.675 lei (numai pentru cei care au urmat modulul de construcţii sau sunt atestaţi pe construcţii).

Cursurile se vor organiza pe parcursul a trei săptămâni, la sfârşit de săptămână (joi, vineri, sambata), 8-10 ore/zi. Înscrierile la nivel de intenţie, se fac la Departamentul de Educaţie Permanentă al UPT la tel 0256-403.834, fax 0256-403.832 sau mail: mihai.antonescu@dep.upt.ro – d-l Mihai Antonescu cu menţiunea: „curs organizat la Oradea”, până la data de 20.01.2011. Informaţii suplimentare se pot obţine şi de la CCI Bihor – Mihaela Secara, tel: 0259-417.807, respectiv Prof. Dr. Ing. Tudor Dan, Director curs tel: 0256-403.953 sau 0744.526.011.

D.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !