Curs pentru licenţa C organizat de AJF Bihor

Curs pentru licenţa C organizat de AJF Bihor
ORADEA – Instructorii care în prezent activează la echipele de fotbal din Ligile 4 şi 5 nu vor mai putea profesa în viitor dacă nu vor deţine licenţa C UEFA.

În acest sens, AJF Bihor va organiza, conform normelor stabilite de FRF, un curs pentru instructorii sportivi de fotbal din judeţ în vederea dobândirii acestei licenţe.

Vor fi admişi la curs în vederea obţinerii licenţei C UEFA următorii: absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat, actualii instructori sportivi de fotbal, tineri cu vârsta minimă de 18 ani, fete şi băieţi care au practicat sau practică fotbalul, persoane cu pasiune pentru fotbal care au profil moral corespunzător. Candidaţii vor întocmi un dosar care trebuie să cuprindă următoarele acte: cerere tip, fotocopie după CI, certificat naştere, diploma de bacalaureat şi după carnetul de instructor (acolo unde este cazul), cazier juridic, adeverinţă medicală din care să rezulte că este sănătos clinic, chitanţa doveditoare achitării taxei de participare. Dosarele se depun la sediul AJF Bihor (Piaţa 1 Decembrie nr. 4-6) până în data de 28 martie, ora 12.

Teodor Biris0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !