Cursuri de instruire oferite de Caritas

Cursuri de instruire oferite de Caritas
Voluntarii activi în domeniul social (la ONG-urile din județele Bihor, Satu Mare și Sălaj) sunt invitaţi să participe la o serie de instruiri tematice gratuite, oferite de Asociația Caritas Catolica Oradea.

Instruirile au loc în cadrul proiectului VOLO şi sunt organizate cu scopul de a contribui la perfecţionarea muncii depuse de voluntari în cadrul organizațiilor la care activează.

Cursurile se vor desfăşura în zile de sâmbătă, la sediul nou al Asociaţiei Caritas Catolica Oradea (Piaţa Ion Creangă nr. 2, fostul spital Sf. Iosif).

Voluntarii interesaţi pot opta pentru oricare dintre teme, în funcţie de profilul ONG-urilor din care fac parte. Participarea este gratuită, iar organizatorii oferă câte o masă caldă fiecărui participant. Organizatorii rambursează costul transportului pentru participanţii care vin din localităţi din afara Oradiei. Detalii și înscrieri se pot face prin e-mail, la adresa volo.caritas@gmail.com, sau la tel. 0740/203.112.

Seria de instruiri tematice este organizată în cadrul proiectului „Reţea regională de voluntariat în servicii sociale” (VOLO) – Bihor, Satu Mare, Sălaj, iniţiat de Asociaţia Caritas Catolica şi derulat în parteneriat cu Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare. Proiectul este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Program și teme:

Sâmbătă, 8 aprilie, orele 9:00-13:00 – Seminar general

Sâmbătă, 22 aprilie, orele 9:00-13:00 – Familii în dificultate

Sâmbătă, 6 mai, orele 9:00-13:00 – Adulţi cu dizabilităţi

Sâmbătă, 13 mai, orele 9:00-13:00 – Îngrijirea persoanelor vârstnice

Sâmbătă, 20 mai, orele 9:00-13:00 – Copii cu dizabilităţi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !