Cursuri de perfecţionare

Cursuri de perfecţionare
DEVA – Asociatia Centrul de Afaceri Master din Deva a demarat în luna ianuarie 2008 proiectul „E-management pentru E-Europa”, finanţat prin programul Phare 2005.

Proiectul, implementat de Centrul de Afaceri MASTER, se desfaşoară pe parcursul a 12 luni şi are în vedere instruirea şi consilierea unui număr de 160 de manageri, reprezentanţi ai firmelor din oraşele Arad, Brad, Caransebeş, Deva, Orăştie, Reşita şi Timişoara. În data de 21.02.2008 a avut loc, la Arad, primul seminar de lansare a proiectului, fiind urmat, în data de 29.02.2008, de cel de la Deva, unde cei peste 40 de participanţi au fost informaţi cu privire la opotunităţile de instruire gratuită, pe care le oferă acest proiect. „Suntem în perioada de pregătire, atât a seminariilor informative cât şi pentru obţinerea avizelor necesare, astfel încât toţi absolvenţii cursurilor noastre să beneficieze de certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei si Cercetării.”, a declarat Flavia Arşoi, director executiv al Centrului de Afaceri Master.

Tiberiu Stroia0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !