Cursuri de vară pentru copii

Cursuri de vară pentru copii
ORADEA - Centrul de Limbi Străine „Eurolingva” împreună cu Asociaţia „InstruIT” au organizat în perioada 7-24 iulie, prima etapă a cursurilor pentru copii „Eurolingva Summer School”. Un număr de 12 micuţi, cu vârste între 7 şi 11 ani, au fost azi premiaţi pentru cele mai bune rezultate la limba engleză, computer şi activităţi recreative.

„Şcoala de vară nu este la prima ediţie. Prima etapă a cursurilor de vară din anul acesta s-a desfăşurat în luna iulie şi a cuprins 20 de ore, la cele trei discipline. Copiii au studiat de două ori pe săptămână, marţea şi joia, timp de trei ore pe zi”, spune Ioana Cornelia Moţ, directorul adjunct al Centrului Eurolingva.

Un nou curs

Cursul a costat 100 lei. Noutatea din acest an a fost că şapte dintre învăţăcei sunt aflaţi în îngrijirea asistenţilor maternali. „Cursurile acestor copii au fost suportate din fonduri proprii, în urma unui protocol cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. S-a continuat astfel proiectul „Şanse egale prin educaţie”, de anul trecut, cu scopul de educaţie incluzivă”, spune profesoara Claudia Bolcaş.

Copiii s-au declarat încântaţi de informaţiile acumulate. „Am venit la cururi pentru a putea comunica mai bine cu alţi oameni şi pentru că îmi place să învăţ ceva nou”, e de părere Patricia Rus, o fetiţă de 7 ani. Un alt tânăr cursant, Marcus Buzle, a urmat şcoala de vară, pentru a nu se lăsa mai prejos faţă de verişoara lui. „Mi-a plăcut cursul şi vreau să ştiu şi eu să vorbesc engleza la fel de bine ca verişoara mea”, spune acesta.

A doua etapă a şcolii de vară va avea loc în luna august. Cei interesaţi, pot obţine informaţii suplimentare la sediul de pe strada Parcului, numărul 13, la telefoanele 0359432033 şi 0746487825 sau pe site-ul www.eurolingva.ro.
Carmen Brehoi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !