Cursuri foto pentru tineri

Cursuri foto pentru tineri
Unul dintre cursuri va fi cu predare în limba română, iar celălalt, cu predare în limba maghiară.

Pentru a veni în sprijinul acelor tineri care, în perioada vacanţei de vară, se vor afla pentru un timp mai îndelungat în Oradea, Asociaţia „Euro Foto Art”, în parteneriat cu Clubul Fotografic Nufarul Oradea (CFNO), va organiza două cursuri de fotografie, cu o durată de două luni. Cursul de fotografie  se adresează tinerilor între 12 – 17 ani şi va fi coordonat de cunoscutul artist fotograf Ştefan Tóth , preşedintele Asociaţiei Euro Foto Art.

Cursul seriei A (cu predare în limba română) va debuta în data de 27 iunie, la ora 10:00, la sediul CFNO, din Palatul Vulturul Negru şi se va ţine în zilele de luni şi miercuri, între orele 10:00 -şi 11:45.

Cursul seriei B (cu predare în limba maghiară) va debuta în data de 28 iunie, la ora 10:00, la sediul CFNO şi se va desfăşura în zile de marţi şi joi, între orele 10:00 şi 11:45.

Noţiuni

„Tinerii participanţi la curs vor putea afla mai multe informaţii despre istoria fotografiei, vor fi învăţaţi despre felul în care trebuie să «vadă», cu ajutorul aparatului de fotografiat. Vor învăţa, de asemenea, noţiuni legate de fotografia documentară şi artistică, respectiv despre modul în care să folosească lumina naturală şi artificială. După însuşirea cunoştinţelor despre compoziţie şi aparatele de fotografiat analog şi digital, respectiv despre modul în care trebuie să fotografieze anumite genuri ale artei fotografice, cum ar fi portretul sau peisajele, cursanţii vor participa la diferite deplasări de creaţie”, a anunţat Ştefan Toth.

La finalul cursului, foografiile realizate în timpul deplasărilor de creaţie vor fi expuse în Galeria Cafenelei The Right din Pasajul Vulturul Negru. Vernisajul expoziţiei de debut va avea loc în data de 24 august, de la ora 18:00. Tot atunci, participanţii lalui absolvit.

Înscrieri şi informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Galeriei Euro Foto Art din Piaţa 1 Decembrie, în zilele de lucru, între orele 10:00 şi 14:00 sau la adresa de email: office@eurofotoart.ro.

C.D.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !