Cursuri gratuite la AJOFM Bihor

1Comentariu
Cursuri gratuite la AJOFM Bihor
ORADEA – Circa 100 de şomeri bihorenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă au o şansă în plus, participând la cursurile gratuite organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor.

Agenţia bihoreană va organiza în perioada mai – iunie 2007 patru cursuri: comerciant – vânzător produse alimentare la Beius, inspector resurse umane, zidar-pietrar-tencuitor şi bucătar.

„Participanţii la cursuri sunt şomeri aflaţi în baza de date a AJOFM Bihor. Cursurile sunt finanţate de noi şi se desfăşoară prin intermediul formatorilor autorizaţi de Direcţia de Muncă Solidaritate şi Familie Bihor, care au câştigat licitaţiile”, ne-a informat Dorel Drăghici, directorul executiv al AJOFM Bihor.

 

 

 

Drepturi

 

 

 

Persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă, au dreptul să beneficieze de pregătire teoretică şi practică pe toată durata cursului. De asemenea beneficiază de rechizite şi materiale de instruire, iar dacă este cazul de echipament de protecţie pe timpul instruirii practice.

Transportul este, de asemenea, gratuit pe mijloacele de transport în comun, pe traseul de la domiciliu la locul de pregătire.

Dan Birta

 

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor