Cursuri gratuite pentru mamici si fosti soldati

Cursuri gratuite pentru mamici si fosti soldati
Persoanele care si-au reluat activitatea ca urmare a încetãrii concediului pentru cresterea copilului pânã la împlinirea vârstei de doi ani pot beneficia de cursuri de formare profesionaã gratuite din parte AJOFM Bihor. La fel si tinerii care si-au reluat activitatea dupã satisfacerea stagiului militar.

De acest avantaj, potrivit informatiilor furnizate de AJOFM Bihor se mai bucurã persoanele care îsi reiau activitatea ca urmare a recuperãrii capacitãtii de muncã dupã pensionarea de invaliditate.

„AJOFM Bihor asigurã aceste gratuitãti în ceea ce priveste serviciile de formare profesionalã în scopul prevenirii somajului si consolidãrii locurilor de muncã. Cursurile se fac la cererea angajatorului sau la cererea persoanelor angajate, cu acordul angajatorului”, ne-a informat Daciana Nica, director executiv adjunct la AJOFM Bihor.

Pentru a beneficia de gratuitate, persoanele care se aflã în situatiile de mai sus trebuie sã formuleze o cerere în termen de 12 luni de la reluarea activitãtii. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul AJOFM Bihor, str. Transilvaniei, nr. 2, et.1, cam.13, tel: 0259/436.821, int. 131.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !